محل تبلیغات شما
درحقوق تحلیلی ثبت شرکت­ها، کلیات و اصولی جهت ثبت رسمی شرکت وجود داره که دونستن اونها میتونه برای آشنایی با قوانین و مقررات مفید باشه، بنابراین شناختن قوانین اصلی، منسوخ و متعارض و آشنایی با انواع مراجع ثبتی دارای صلاحیت و چگونگی ثبت اون و تعاریف و کلمات فراوان ثبتی ــ که بعضی از این کلمات گاهاٌ رایج هم نیستن ــ باعث میشه هر گونه بررسی مربوط به حقوق ثبت شرکت­ها با شناخت دقیق­تری صورت بگیره؛ همچنین شناخت و تقسیم بندی نظام حقوقی قوانین و مقررات ثبت میتونه در رژیم حقوقی ثبتی در حوزۀ ثبت شرکت­ها بسیار قابل اهمیت باشه که در این فصل به مروری کوتاه از این موضوعات و مبانی، از دیدگاه تخصصی حقوقی و ثبتی می پردازیم.

 

سه دستۀ مهم از قوانین، با ثبت شرکت­ها و مؤسسات تجاری ارتباط مستقیم دارند؛ دستۀ اول، قوانین مربوط به ثبت اسناد و املاکه. دستۀ دوم، قوانین مربوط به امور تجارت و شرکت­های تجاریه. دستۀ سوم، تشکیل شده از بقیۀ قوانین ومقرراتی که به صورت غیر مستقیم به نحوۀ ثبت شرکت­ها اشاره میکنه. به طور کلی با توجه به ویژگی­های این سه دسته از قوانین باید موضوعات مربوط به ثبت شرکت­ها رو بررسی کرد.

01. قوانین مرتبط به ثبت اسناد و املاک
02. قوانین ومقررات مربوط به حقوق تجارت
03. سایر قوانین موضوعی ثبت شرکتها
04. تعت و تداخل قوانین
05. صلاحیت شناسی مراجع ثبت شرکت ها
در تقسیم بندی قوانین مربوط به ثبت شرکت­ها می تونیم به قوانین ثبت اسناد و املاک اشاره کنیم، که در اون علاوه بر مقررات ثبت املاک و ثبت اسناد، در قسمت ثبت شرکت­ها هم شامل یه سری مقرراته. قانون ثبت اسناد و املاک در سال 1290 در 139 ماده به تصویب رسیده و تا سال 1310  دست خوش تغییراتی بوده. در مادۀ 47 این قانون ثبت شرکت­نامه در مناطقی که ادارۀ ثبت اسناد و املاک و دفاتر رسمی وجود داشته باشه اجباری شده، همچنین در سال 1317 آیین نامه­ای مصوب میشه که در مادۀ یک اون دفاتر ثبت شرکت­ها، جهت ثبت انواع شرکت، در ادارۀ ثبت اسناد و املاک پیش بینی میشه.

اولین قانونی که به طور مستقیم مربوط به ثبت شرکت­ها میشه، قانونی دربارۀ ثبت شرکت­ها مصوب 2/3/1310 هست که ثبت انواع شرکت­ها ( سهامی، ضمانتی، مختلط و تعاونی) و شرکت­های خارجی با مسؤلیت و سرپرستی ادارۀ ثبت، درون اون  در نظر گرفته شده. این قانون یک نظام­نامه برای اجرای قانون ثبت شرکت­ها داره که مصوب همون ساله و در اون نحوۀ ثبت شرکت­های خارجی، شعبۀ اون، مدارک مورد نیاز و دفتر مخصوص به ثبت شعبۀ خارجی پیش بینی شده.

در سال 1327 هم تصویب­نامه­ای دربارۀ وظایف ادارۀ ثبت شرکت­ها و مالکیت صنعتی تصویب شد که در مادۀ اول اون اومده: برای ثبت شرکت­های تجاری و اختراعات در تهران، اداره­ای به نام ادارۀ ثبت شرکت­ها و علایم تجاری و اختراعات، که جزئی از ادارۀ کل ثبت­اند، تشکیل میشه و وظایف زیر رو بعهده میگیره:

1-ثبت شرکت­های داخلی و تشکیلات و مؤسساتی که برای مقاصد غیرتجاری از حوزۀ تهران تشکیل و تأسیس میشه.

2- ثبت کلیۀ شرکت­های خارجی

3- ثبت علایم تجاری و صنعتی

4- ثبت اختراعات

5- ثبت تجاری و ثبت اسم تجاری

6- پلمپ دفاتر تجاری حوزۀ تهران

طبق این قانون ادارۀ ثبت شرکت­ها و علایم تجاری و اختراعات، به ادارۀ کل ثبت شرکت­ها و مالکیت صنعتی تغییر نام داد.

توی این قانون اومده که: ادارۀ کل ثبت شرکت­ها و مالکیت صنعتی که وابسته به سازمان ثبت اسناد و املاک کشوره، به دو گروه اداره با عنوان­های ( ادارۀ کل ثبت شرکت­ها و مؤسسات تجاری) و ( ادارۀ کل مالکیت صنعتی) تبدیل شده.

طبق این تغییرات ادارۀ کل ثبت شرکت­ها و مؤسسات غیرتجاری دارای وظیفه­های زیرند:

1-ثبت شرکت­های تجاری و مؤسسات غیرتجاری ایرانی حوزۀ تهران وتغییرات بعدی اونها

2- ثبت دفتر تجاری

3- پلمب دفتر تجاری و غیرتجاری حوزۀ تهران

4- ثبت شعبه یا نمایندگی شرکت­های خارجی در ایران و تغییرات بعدی اون

5- ثبت مؤسسات خارجی در ایران

6- تعیین نام شرکت­های خارجی و مؤسسات غیر تجاری در حال ثبت سراسر کشور

برند و علائم تجاریبرند و علائم تجاری

هزینه ثبت شرکت چقدر است؟

عوامل موفقیت فرد و سازمان

ثبت ,شرکت­ها ,قوانین ,ادارۀ ,تجاری ,شرکت­های ,ثبت شرکت­ها ,شرکت­ها و ,تجاری و ,مربوط به ,اسناد و

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Jamie's page خرید مخزن پلی اتیلن آب در استان تهران زندگی بهتر suslinksece وبلاگ مطالب جالب و خواندنی relationsh Rhonda's game مرکز خرید Ernest's game lablessvabre